›› مطالب آموزشی ›› طراحی چهره با مداد هاشور

(استفاده از این نوشته بدون اشاره به منبع و نام نویسنده، مجاز نیست)

طراحی چهره با هاشور + ویدئو

| بخش: طراحی | | نظرات: 2 نظر

طراحی چهره با هاشور زیباست و لذتبخش، چون خروجی این تکنیک ارتباطی مستقیم با حس و حال و ذهنیت شما دارد. چیدمان درست هاشورها با مداد و رعایت ریتم هماهنگ آن ها مثل نواختن یک قطعه موسیقی است. هاشورها باید در جهات متنوعی حرکت کرده و به حجم اشاره کنند، به طوریکه در نهایت یک کل منسجم از چهره را بسازند. در چنین شرایطی یک طراحی هاشوری نه تنها چیزی کم از یک طراحی به شیوه "پرداخت" ندارد بلکه چیزی اضافه تر هم دارد و آن حضور بیشتر ذهن هنرمند در طرح است.

طراحی چهره با هاشور مداد

طراحی چهره بالا را با مداد گرافیتی و هاشورهای کمرنگ شروع کردم و تیرگی های بیشتر را با کنته جنرال آمریکایی اضافه کردم. این مداد زغالی واقعا شاهکار است و در ایران پیدا نمی شود. البته معمولا ترکیب مداد گرافیتی با مداد زغالی را پیشنهاد نمی کنم. ولی اگر روش ترکیب این دو ابزار را کنترل کنید، چیز بدی نمی شود. ویدئوهای کوتاهی از این طراحی چهره را در بخش زیر آماده کرده ام. اگر پرسش خاصی در زمینه طراحی هاشوری دارید، در بخش کامنت ها مطرح کنید. من همه دیدگاه ها را می خوانم!

ویدئوی طراحی چهره - بخش اول

ویدئوی طراحی چهره - بخش دوم


* استفاده از نوشته بالا و انتشار آن بدون اشاره به منبع و نام نویسنده، مجاز نیست

مطالب مفید بخش های زیر را هم مطالعه کنید:

آخرین نظرات:


  راحله حسنیسه شنبه, 25 آذر 1399

سلام وقتتون بخیر. ممنون از سایت اموزشی شما. ممنون که راهنمایی میکنید. شما کتابی درباره طراحی به روشی که اصلا مداد از روی کاغذ برداشته نمیشه نمیشناسید معرفی کنید؟ بیشتر حالت طراحی آزاد . دقیق نمیدونم به روش چه هنرمند معروفی هست
محسن ایرانی چهارشنبه, 3 دی 1399
Mohsen Irani به راحله حسنی
فکر می کنم آقای کیمون نیکولائید


  مریمچهارشنبه, 15 مرداد 1399

سلام، وقتتون بخیر، ممنون برای مطالب مفیدتون. من برای طراحی چهره از کلیات شروع میکنم با حالت خوابیده مداد و با سایه ها جای همه اجزای صورتو درمیارم مثلا شروع با حفره چشم و بعد میکشم اجزا رو، درین صورت باید بعد از طراحی با هاشور کار کنم از روی سایه های قبلی و احساس میکنم این بیشترتزیین با خط میشه. آیا روش درست و مشخصی هست ؟
محسن ایرانی شنبه, 18 مرداد 1399
Mohsen Irani به مریم
سلام. روش شما به نظر درست میاد. به روش های مختلفی می شه کار کرد اما چند چیز بهتره وجود داشته باشه. مثلا: هاشورها ریتم موسیقی وار داشته باشن و باعث ایجاد حرکت بصری روی کار بشن. خطوط تنوع داشته باشن. در کل کار انسجام وجود داشته باشه و جوری نباشه که چشم روی یک بخش بی اهمیت ایست بکنه. هاشورها در جهت ایجاد حجم باشن و ...


خوشحال می شوم دیدگاهتان را در این باره بخوانم





  • 10 + 3 = ?

توجه در حال حاضر ظرفیت کلاس های حضوری من پر بوده و نیاز به هماهنگی قبلی است.